De stichting Kampen Partners wordt bestuurd door

Frans Holleman

Voorzitter
2000px LinkedIn Logo svg
image63

Thomas Klaphake

Secretaris
2000px LinkedIn Logo svg
image64


Annette Schol

Bestuurslid
2000px LinkedIn Logo svg
image65Jan Troost

Bestuurslid, portefeuillehouder Tourist Info
2000px LinkedIn Logo svg
Jan Troost

Bert Endedijk

Penningmeester, portefeuillehouder Binnenstadsmanagement
2000px LinkedIn Logo svg
Bert Endedijk

Het team van medewerkers bestaat uit


Roeland Tameling

Citymarketeer
2000px LinkedIn Logo svg
roeland

"Kampen doorstaat met glans de ‘ansichtkaartentest’ en heeft naar mijn mening het mooiste waterfront van Nederland. Ik geniet van het werken met partners die graag de stad vooruit helpen.
Voor mij geldt het credo ‘geen slogans maar daden’, het liefst met een flinke portie ondernemerschap en creativiteit. Citymarketing is bij uitstek een teamsport, dus de basis voor succes leg ik graag door samen te werken. Zo kunnen we onze doelen bereiken en samen successen vieren."

Leo Hoksbergen

Binnenstadsmanager
2000px LinkedIn Logo svg
Leo Hoksbergen
"De binnenstad van Kampen is ons visitekaartje en is daarom van grote betekenis. Er is een unieke samenwerking tussen gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren tot stand gebracht en dit is verankerd in afspraken met alle betrokkenen. Daar mogen we best trots op zijn met zijn allen!"

Dennis Bijl

Online support
2000px LinkedIn Logo svg
image67
''Woonachtig in Kampen wel import maar succesvol de Kampertaal cursus afgerond, heb ik de pracht van de stad en de gastvrijheid van Kampen ontdekt. Veel van mijn klanten komen uit het westen van het land en merken dan ook de pracht van Kampen op. Ik zet mijn professie in om Kampen te promoten onder de Kampenaren en de geïnteresseerden van buiten.''Anja Kuipers

Webmaster Visit Kampen
2000px LinkedIn Logo svg
image68
"Ja dat is Kampen, ons mooie Kampen, prentenboek van d’olde tied...
Het refrein van het Kamper Stedelied zegt het al, Kampen is een prachtige stad!
Een prentenboek dat gelezen moet worden, door zoveel mogelijk mensen. Elke dag werk ik als webmarketeer vol enthousiasme aan het onlineprentenboek www.stad.kampen.nl. Het is mijn passie om te laten zien hoe mooi Kampen is en hoeveel hier te beleven valt. De grootse evenementen, kleinschalige initiatieven, de vele monumenten, unieke exposities, het stadspark, het winkelaanbod en boetiekjes, de uiterwaarden van de IJssel en nog veel meer.
Samen met een enthousiast campagneteam zetten we Kampen op de kaart!"


Lucas Reinds

Visuele identiteit en vormgeving
2000px LinkedIn Logo svg
image69
"Kampen lijkt een geheimpje. Als we hier opdrachtgevers uit 'de grote stad' over de vloer hebben is men altijd blij verrast hoe prachtig het hier is. Door het verhaal van Kampen strategisch te vertalen naar beeld is het mijn verantwoordelijkheid dat we steeds minder het best bewaarde geheim van Nederland zijn."Hester Timmerman

Sociale media
2000px LinkedIn Logo svg
image29
"De combinatie van historie, monumenten, winkelen, Ijssel en haar prachtige delta maakt dat Kampen misschien wel in het mooiste gedeelte van Nederland ligt.
Trots dat ik, met de Facebookpagina Hanzestad Kampen, onze mooie stad mag laten zien aan de Kampenaren. Steeds meer mensen buiten Kampen volgen de pagina. Ik geniet van het werken met een team van specialisten om Kampen daadwerkelijk op een positieve en doelgerichte manier op de kaart te zetten.
Krachten bundelen en Kampen laten stralen."Johan van der Kolk

Media & commercie
2000px LinkedIn Logo svg
image30
"Geboren in de gemeente Kampen, een stad waar ik mij thuis voel, een stad waar ik trots op ben!

Wij kennen de stad, de ondernemers en dagelijks staan wij in contact met de inwoners. Wij kennen het DNA van Kampen en spreken letterlijk en figuurlijk de taal. Door het brengen van het nieuws zijn wij bruggenbouwers tussen al die eilandjes die de stad spreekwoordelijk rijk is. Met het bereik van onze kranten, websites en social media kanalen verbinden wij de mensen en zijn wij hét lokale platform, De Brug is dan ook van ons allemaal."

Coen van Mierlo

Administratie
Administratie@kampenmarketing.nl
image35
"Kampen heeft een schat aan cultuur en daar ligt mijn affiniteit. Mijn doel is om diverse culturele instellingen binnen de gemeente zoveel mogelijk te laten samenwerken. Hierdoor kan cultuur worden ingezet om de stad Kampen te promoten." 


Aline Hofstee

evenementencoördinator (zie ook Evenementen Platform Kampen)
2000px LinkedIn Logo svg
Aline portret

'Het prachtige decor van Hanzestad Kampen leent zich bij uitstek voor de organisatie van een groot scala aan evenementen. 
Als evenementencoördinator van Kampen draag ik graag mijn steentje bij aan het verder ontwikkelen van de bestaande evenementen en het aanjagen van nieuwe initiatieven om de evenementenagenda van Kampen nog verder te optimaliseren!"

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media