In de komende maanden organiseren we met Hanzesteden Marketing een serie Hanze Challenges. Daarmee willen we ondernemers en instellingen faciliteren om meer te doen met hun Hanze DNA. 

De eerste challenge gaat met name over de inzet van sociale media om klanten te werven en te houden. Een beetje vergelijkbaar met de Social Media Challenge Kampen uit september vorig jaar dus. 

Heb je de social media challenge in 2020 gemist? Ga dan NU in de herkansing!

Meld je aan voor de challenge die start met een online kick-off op 30 maart. Kun je die datum niet? Ga dan in de herkansing op 6 april.

In de interactieve kick off op 30 maart staan we stil bij het Hanze verleden van de desbetreffende stad, Duitse versus Nederlandse bezoekers, we vertellen iets over gastvrijheid en social media en gaan in op het vervolgtraject. 30 dagen lang krijgen jullie super korte opdrachten voorgeschoteld. Te beginnen met een maand lang de challenge “Social media in jouw Hanzestad”. Deze training is er voor Hanzeaten die hun bedrijf beter willen profileren op social media.

De eerste kick off van de social media in jouw Hanzestad challenge wordt georganiseerd vanuit Doesburg. Ook iedereen die vanuit de gemeente Kampen wil kan daaraan deelnemen. 

Direct aanmelden kan via https://www.toerismevan.nl/doesburg-hanze-social-media-en-hospitality-challenges/. Doen!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media