Bij honderden mensen gaat deze lente een nieuw belletje rinkelen achter de voordeur. De stad Kampen geeft begin volgende maand gratis deurbellen weg met een unieke sound: het geluidslogo van Kampen. 

Sinds 2020 heeft Kampen een eigen geluidslogo, dat onder andere al te horen is in de trein van Zwolle naar Kampen (en terug). Dit muziekje hebben geluidstechnici weten te vangen in een deurbel. Kampenaren kunnen straks hun visite ontvangen met een geluid dat past bij hun hartelijke Hanzestad.


Het geluidslogo beluisteren kan al via doemijdiedeurbel.nl. En vanaf 1 april kunnen geïnteresseerden gratis eigenaar worden van de bijzondere deurbel. Op de Facebookpagina van Hanzestad Kampen is vanaf eind maart te lezen hoe men een gratis bel kan bemachtigen. Er is een beperkt aantal beschikbaar, en de deurbellen zijn niet in de verkoop.


“Straks als de maatregelen weer wat versoepeld worden en we mogen weer visite ontvangen dan is het extra fijn om verwelkomd te worden met een Kamper geluid als je aanbelt”, aldus initiatiefnemer Roeland Tameling.  

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media