De Social Media Challenge Kampen zit erop. Met 70 mensen in de Facebook groep https://www.facebook.com/groups/socialmediachallengekampen en heel, heel veel online acties van de deelnemers.


Het concept: ondernemers en andere mensen die actief zijn in de vrijetijdssector in Kampen gingen 30 dagen achter elkaar aan de slag met concrete huiswerkopdrachten. Alle deelnemers kregen regelmatig via e-mail ondersteuning, tips en prikkelende vragen. Na deze 30 dagen hadden de deelnemers concreet, zichtbaar resultaat om trots op te zijn!

Ter inspiratie een paar quotes uit de Facebook groep:

  • “Goedemorgen daar! Vandaag even over hashtags. Vaak kijken we vanuit onszelf. Je schrijft berichten en voegt daar een aantal passende hashtags bij. Maar zijn dit wel de hashtags waar jouw potentiële klanten op zoeken? Gebruik in jouw berichten hashtags die aan de ene kant relevant zijn voor de content die je deelt, maar waar ook jouw ideale klanten op zoeken.”
  • “Wat vinden jullie van het idee om de komende tijd als de challenge stopt een bedrijf in de spotlights te zetten zoals we dat vandaag met het nieuwe Mexikaaans restaurant deden?”
  • “Dank jullie wel, Hester en Roeland! Wat heb ik veel geleerd, genoten en gelachen! Nog lang niet alles gedaan dus nog veel meer te leren! Zet m op iedereen en laten we elkaar blijven steunen.”


De challenge is uitgevoerd door Roeland Tameling en Hester Timmerman in opdracht van de stuurgroep Binnenstadsmanagement (Kampen Partners). Mede mogelijk gemaakt door de Stadsbeweging (Provincie Overijssel).


Heb je de Social Media Challenge gemist? In de Facebook groep staan alle opdrachten, dus je kunt er alsnog mee aan de slag. Of neem contact op met Roeland via r.tameling@kampenpartners.nl / 06-17453490. Samen zetten we Kampen ook digitaal op de kaart.


En nog even een leuke bonus als je de smaak te pakken hebt gekregen:


Digitale werkplaats regio Zwolle helpt jullie en andere mkb-bedrijven graag verder met digitaliseren. Studenten met verschillende studierichtingen zoals ICT, bedrijfskunde, economie en e-commerce worden ingezet. In 2020 is dit nog GRATIS.


Kijk voor meer info en aanmelden op https://movedigi.nl/.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media