Kampen Partners heeft verschillende acties opgepakt om ondernemers in Kampen een steuntje in de rug te geven. Daar is nu iets aan toegevoegd: het C-team Spreekuur. Elke ondernemer die inspiratie nodig heeft om de Coronacrisis door te komen kan iedere dinsdagochtend via www.kampenhelpt.nl terecht bij het campagneteam voor gratis advies. Want juist nu is het belangrijk om te werken aan klantenbinding, maatschappelijke betrokkenheid en marketing.

 

Vraag het C-team om persoonlijk advies

“If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them....maybe you can hire The C-Team”. Dat is het motto van het Campagneteam van Kampen Partners met Hester Timmerman, Lucas Reinds, Anja Kuipers, Dennis Bijl, Johan van der Kolk en Roeland Tameling. Hij vertelt: “Iedere dinsdagochtend houden we gratis online spreekuur tussen 9 en 10 uur via www.kampenhelpt.nl.  We geven gratis marketingadvies in coronatijd.” Gevraagd naar voorbeelden van handig advies reageert Tameling: “Stel. Kapper X heeft nu nul omzet, maar wil in beeld blijven bij klanten. Onze tip was: daag iedere week drie andere vaste klanten uit voor een ‘Doe raar met je haar’ fotowedstrijd en deel dit via Facebook. Zo krijg je niet alleen aandacht, maar laat je ook zien hoe relevant je bent: als je niet regelmatig naar de kapper gaat, kan dit gebeuren!” 

 

Behandeling op afspraak

Het C-team is volgens Tameling ook op andere momenten beschikbaar: “Kun je niet wachten tot dinsdagochtend? Maak dan een afspraak met ons via r.tameling@kampenpartners.nl of 06-17453490. Dus WhatsApp, SMS, bel me maar. Ik ben ook buiten kantooruren bereikbaar”.

Daarnaast staan verschillende tips klaar op www.bedrijveninkampen.nl. Op www.bezorgeninkampen.nl wordt bijgehouden welke winkeliers en horecaondernemers afhaal- en bezorgdiensten aanbieden. En op www.facebook.com/hanzestadkampen staat een actueel overzicht van hartverwarmende en spontane acties in Coronatijd. 

 

 

Bijgevoegd: foto ‘Doe raar met je haar voorbeeld met fotomodel Paul Tameling’. Meer foto’s beschikbaar op https://bit.ly/doeraarmetjehaar 

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media