Leuk dat je 8 juni ook bij het Derde Online Koffiemomentje van de Eeuw wilt zijn! Direct inloggen kan via

https://us02web.zoom.us/j/195298356 .Als er om een wachtwoord wordt gevraagd, mag je Koffie invullen. Inderdaad, Koffie met een HOOFDLETTER K.

Ter voorbereiding lees je hier 7 vragen en de bijbehorende antwoorden over het webinar. Deze keer gebruiken we andere software, dus let even goed op dat je op de juiste plek inlogt!


De vragen:
1. Wat gaat er gebeuren?
2. Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?
3. Wat is Zoom?
4. Gaan we het ook over Corona hebben?
5. Wie zorgt er voor de koffie?
6. Kan ik zelf ook iets vertellen aan de andere deelnemers?
7. HELP! Ik snap er nog steeds niks van!!!

En de antwoorden!
1. Wat gaat er gebeuren?
Je kent vast ons maandelijkse Kampen Partners Koffiemomentje wel. We kunnen ook op de TWEEDE maandag van juni, dus 8 juni a.s., natuurlijk nog steeds niet met zijn allen bij elkaar komen in De Eenhoorn. Daarom doen we het nu weer online. Deels net zoals je gewend bent, en deels helemaal anders. Het programma is maandag 8 juni ongeveer zo:
  • 8.45 uur: vanaf nu kun je inloggen op https://us02web.zoom.us/j/195298356 Als er om een wachtwoord wordt gevraagd, mag je Koffie invullen. Inderdaad, Koffie met een HOOFDLETTER K.
  • tussen 8.46 en 9.00 uur: Marnix Hacquebord van Present-it legt uit hoe een Online Koffiemomentje werkt. Waar zijn die knopjes voor bedoeld die je in je scherm ziet? Wat zijn de gedragsregels voor een geslaagde online samenkomst? En alle andere praktische dingen die goed zijn om vooraf te weten. 
  • 9.00 uur: Tijd voor een bakkie! Roeland Tameling opent het derde online Koffiemomentje en vat de gedragsregels nog even samen voor de nieuwe binnenkomers.
  • 9.05 uur: Hoera voor Kampen met Hester Timmerman, Richard Tennekes en andere BK-ers: meet & greet!
  • 9.15 uur: Citymarketing na Corona met interactieve workshop o.l.v. Roeland 
  • aansluitend: WVTSK (Wat Verder Ter Sprake Komt): ruimte voor sterke verhalen, enthousiaste oproepen en bijzondere mededelingen, zoals gebruikelijk maximaal 2 minuten per spreker
  • uiterlijk 10.00 uur: after party: tussen 10 en 11 uur mag iedereen zijn of haar microfoon open zetten en met elkaar verder praten. Bovendien kan iedereen dan de chatberichten nog eens rustig teruglezen.
2. Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?
Het online koffiemomentje wordt gestreamd via https://us02web.zoom.us/j/195298356 . Als er om een wachtwoord wordt gevraagd, mag je Koffie invullen. Inderdaad, Koffie met een HOOFDLETTER K.
Om deel te nemen aan deze videoconferentie is een klik op deze link al voldoende. Zo eenvoudig werkt het platform Zoom. Wel fijn als je vooraf alvast een account aanmaakt, dan gaat het nog beter!
LET OP: Op vrijwel alle veelgebruikte internetbrowsers werkt Zoom probleemloos. Maar het is nog handiger om de Zoom app te downloaden. Maar ook dat gaat supersnel. 

3. Wat is Zoom?
Zoom is (net als Jitsi trouwens) een gratis VoIP programma waarmee je kunt internetbellen en chatten. De betaalde versie is nog wat stabieler, biedt meer mogelijkheden en kun je langer dan 40 minuten gebruiken. Daarom gebruiken we de betaalde versie met dank aan Present-it en kunnen jullie gratis meeprofiteren van de voordelen in het gebruik.

4. Gaan we het ook weer over Corona hebben?
Ja, daar ontkomen we niet aan. We hebben er allemaal mee te maken. Natuurlijk vooral vanwege de gezondheid van mensen in Kampen en de rest van de wereld. Maar ook vanwege de gevolgen voor mensen die het sowieso al minder makkelijk hebben. En de economische impact natuurlijk. Laten we hierbij vooral ook hoopvolle en mooie verhalen met elkaar delen. Zoals we gewend zijn bij het Kampen Partners Koffiemomentje: toffe initiatieven, nieuwe samenwerking en verrassende acties waar je blij van wordt. Deel ze op 8 juni en op www.facebook.com/hanzestadkampen! 

5. Wie zorgt er voor de koffie?
De kwaliteit van de koffie wordt ditmaal niet gegarandeerd door De Eenhoorn, want iedereen moet zelf voor zijn of haar eigen koffie achter het beeldscherm zorgen. In vaktermen: BYOC, oftewel: Bring Your Own Coffee.
Nog een belangrijke disclaimer: ook schade door koffie morsen op het toetsenbord wordt niet vergoed :-)

6. Kan ik zelf ook iets vertellen aan de andere deelnemers?
Jazeker. Net als bij een 'gewoon' Koffiemomentje is daarvoor volop ruimte. Als je je boodschap maar beknopt houdt (de bekende "twee minuten regel van Roeland") en het relevant is. Geef vooraf of tijdens de sessie bij Roeland Tameling aan dat je graag spreektijd wilt en we regelen het voor je!

7. HELP! Ik snap er nog steeds niks van!!!
We staan voor je klaar. Bel of mail
Marnix Hacquebord van Present-it via marnix@present-it.nl / 06-55886521 of
Roeland Tameling via r.tameling@kampenpartners.nl / 06-17453490


Afbeelding van Lukas Bieri via Pixabay

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media