Wij hebben iets belangrijks te zeggen tegen Ondernemend Kampen. BEDANKT!

Geen grap: op 1 april organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, ICK en andere ondernemersorganisaties in samenwerking met de Gemeente Kampen en Kampen Partners een vrolijk netwerkevenement voor ondernemend Kampen.

Nadere invulling van programma volgt binnenkort. GEEN GRAP.

Kampen bedankt ondernemers
Op woensdagmiddag 1 april is ondernemend Kampen van harte welkom tussen 16 en 18 uur in de Bovenkerk. Die middag wordt het bedrijfsleven in het zonnetje gezet en is er volop gelegenheid om met elkaar verhalen en visitekaartjes uit te delen. Want een hartelijke Hanzestad als Kampen is trots op haar MKB en kan niet zonder succesvolle ondernemers. Dit evenement geeft hen de aandacht die ze verdienen.

Krachten gebundeld
Voor het eerst organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, ICK, Parkmanagement RW50, MKB Regio Zwolle en andere ondernemersorganisaties samen met citymarketing organisatie Kampen Partners en de Gemeente samen zo’n evenement. Volgens de organisatoren is er behoefte aan een platform waar leden van de verschillende ondernemersclubs met elkaar kunnen ‘mixen’ en zo nieuwe contacten op kunnen doen. Daarom mogen leden van deze ondernemersorganisaties ook allemaal een introducé(e) meenemen. Ook andere niet-leden zijn welkom als ze een management- of directiefunctie bekleden.

Gratis maar niet vrijblijvend
Het business event wordt grotendeels kosteloos aangeboden, ondernemers en MT-leden hoeven niet te betalen voor hun tickets. Het eerste rondje wordt betaald door Kampen Partners.

Let op: registratie voor dit evenement is verplicht. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, meld u dan af via deze website. Indien wij geen afmelding ontvangen, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van €25,- p.p. in rekening te brengen.

MELD JE HIER AAN!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media