Ruimte voor winkels en horeca in de binnenstad

“Je bent niet wijs als je je nieuwe zaak opent in een andere stad dan Kampen”, volgens onze binnenstadsmanager Leo Hoksbergen. De argumenten waarom hij die mening heeft, zijn samengevat op een handige ‘placemat’. Fijn als u die ook onder de aandacht wilt brengen! Heeft u meer exemplaren nodig of wilt u hierover van gedachten wisselen met Leo? Bel dan 06-46281800 of stuur hem een mailtje via l.hoksbergen@kampenpartners.nl.


Vestigingsfactoren voor bedrijven

Kampen helpt ondernemers die willen verhuizen of uitbreiden graag verder. Er zijn nog enkele bedrijfskavels vrij, maar ook voor ondernemers die een bestaand pand willen huren of kopen staan we natuurlijk graag klaar. Daarom hebben we de handige website www.vestigingsfactoren.nl gemaakt en de highlights hiervan samengevat in zogenaamde ‘videobooks’. Ook die kunt u uitdelen aan ondernemers met verhuisplannen. Ik breng graag meer stuks bij u langs als dat nodig is.


Hartelijke Hanzestad aan het water

Samen met u willen we de positionering van Kampen als hartelijke stad en gemeente waarmaken. Heeft u hierover nog vragen, opmerkingen of suggesties? Kunnen we jullie ergens mee helpen? Laat het me weten! Ik ben direct bereikbaar via r.tameling@kampenpartners.nl en 06-17453490 (ook buiten kantooruren).


Foto: Foto Tennekes

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media