2020 wordt het jaar waarin de gemeente Kampen haar vrijheid viert, de bevrijding in het voorjaar van 1945 herdenkt en mensen bij elkaar brengt om zo bij te dragen aan het bewaken van de vrijheid. Daarvoor werken allerlei organisaties in Kampen samen, onder coördinatie van de stichting Kampen Partners. 

Kampen is een hartelijke gemeente, die mensen nader tot elkaar wil brengen. Daarom is “We’ll meet again” de titel waaronder alle activiteiten samenkomen. Om een overzicht te geven van al deze initiatieven en evenementen wordt binnenkort een website gelanceerd: www.wellmeetagain.nl.

De beta versie is nu al te bekijken op https://www.wellmeetagain.nl/index.php.

We houden ons graag aanbevolen voor aanvullingen en correcties. Stuur relevante teksten en bijbehorend beeldmateriaal naar r.tameling@kampenpartners.nl, dan zorgen wij ervoor dat dit online wordt gezet.

Op maandag 7 oktober hopen we de officiële versie te kunnen presenteren tijdens het Kampen Partners Koffiemomentje. Iedereen is hierbij van harte welkom!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media