Met gepaste trots kunnen we vertellen dat binnenkort een set nieuwe arrangementen in samenwerking met openbaar vervoerorganisatie Connexxion wordt gelanceerd:

Arrangement 1: Dagje Kampen (bus) met infopakket voor € 6,50 

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne.

Arrangement 2: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor € 16,-

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Arrangement 3: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en koffie/thee met gebak voor € 16,-

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Stedelijk Museum inclusief een kopje koffie of thee met gebak.

Arrangement 4: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum met lunch en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor € 25,-

Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, heeft u toegang tot het Stedelijk Museum met lunch en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media